Renault продемонстрував спеціальну версію популярного кросовера Duster (Фото)

У Renault створили спеціальну модифікацію кросовера, яка отримала назву Sandstorm Edition

Спецверсія на ім’я «Піщана буря» створена спеціально для Індії. І якщо яскраві жовто-зелені наклейки на дверях і капоті – це, звичайно, перебір, то встановлений поверх переднього бампера пластиковий «кенгурятник» з вбудованими фарами виглядає вельми органічно.

Крім того, відзнаками виконання Sandstorm є ефектні колісні диски Zodiac, а також допрацьована обробка салону – в інтер’єрі з’явилися кольорові вставки, написи Sandstorm і оригінальні килимки. З такою обробкою Duster став куди менш похмурим всередині.

З точки зору механіки, новинка нічим не відрізняється від інших «Дастерів» для індійського ринку: під капотом встановлений турбодизель потужністю 85 або 110 к.с., з яким можуть бути зістиковано механічні коробки передач (5- або 6-ступінчаста). Привід – тільки повний.

Вартість Renault Duster Sandstorm Edition починається від 1 090 000 рупій, що за нинішнім курсом становить по близько $ 16 700. І є шанс, що така машина з’явиться і в інших країнах: у всякому разі, з спецверсією Dakar було саме так.


Не пропустіть