Скільки коштує вживаний Ланос в Італії і Нідерландах (Фото)

Ланос за недорого: варіанти з Італії та Нідерландів.

Купити б/у Ланос в Україні кінця 1990-х – початку 2000-х років складно менше ніж за 3 тис. доларів (мається на увазі машини в нормальному стані).

Тому деякі розглядають можливість покупки народного авто в “нерозмитненому варіанті” – такий обійдеться значно дешевше і часто перебуває в більш бадьорому стані.

Бувший Деу Ланос на єврономері можна придбати в Польщі, Німеччині та Литві, про що “Автоцентр” вже писав раніше. У цих країнах за старенький Ланос (15-18 років) просять від 400 до 700 євро. Однак продається популярна модель Деу не тільки в цих країнах Старого Світу.

Зокрема, обзавестися старим Daewoo Lanos можна в Італії і Нідерландах. Пропозицій вкрай мало, але все ж вони є.

Так, в Італії зараз пропонуються два Ланоса – по 1,5 тис. євро кожен. Один з них хетчбек (2001 р.в.), інший – трьохдверка (2002 р.в.). Пробіг обох машин складає 91 тис. км. Також є ще одне купе, яке коштує майже в 3 рази менше – 590 євро. Але пробіг у цього авто аж 211 тис. км, плюс у нього трохи пошкоджено крило.

А ось в Нідерландах трьохдверний Daewoo Lanos коштує ще менше. Машину пропонують купити за 490 євро. На одометрі – 108, 5 тис. км.

Звичайно, хетбчек Ланос це далеко не седан, а для багатьох українців місткий багажник – ключовий момент в автомобілі. Проте, напевно знайдуться ті, кому такі машини цікаві.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть