Новий Nissan Leaf 2018 вже в Україні

В Україну прибув перший екземпляр Nissan Leaf 2 покоління. Автомобіль знаходиться в Києві, його привезла компанія Рік Авто.

Завезений автомобіль забарвлений в білий колір, комплектація – початкова, Visia. Автомобіль тільки з заводу, його пробіг становить всього 24 км. Оцінили електрохетч в 35,5 тис. доларів.

Оснащений новий Nissan Leaf 2018 150-сильним електромотором (320 Нм), що дозволяє прискорюватися до 100 км/год за 7,9 с і розвивати максимальну швидкість в 144 км/год. Батарея – ємністю 40 кіловат-годин, якої вистачає на реальний пробіг в 240 км. Від звичайної розетки машина заряджається приблизно за 16 годин, а від прискореного чарджера – приблизно за 8 год.

Салон нового електрохетча може бути як звичайним, так і поліпшеним шкіряним. Що стосується першого Nissan Leaf 2018 у Україні, він володіє тканинною оббивкою. Об’єм багажника – 435 л.

Нарешті, новий Nissan Leaf 2018 пропонує світлодіодну оптику, автопарковщик ProPILOT Park, систему управління авто однією педаллю e-Pedal, частковий автопілот ProPILOT (наприклад, машина сама може рухатися в смузі), аварійний режим при неправильному використанні педалі, систему розпізнавання дорожніх знаків, систему попередження про транспорт, що рухається в поперечному напрямку, функцію екстреного гальмування перед пішоходами, контроль «мертвих» зон, автоматичні передні фари, функцію попереднього включення екстреного гальмування, систему попередження зіткнення, а також систему ARM з функцією визначення рухомих об’єктів.

Джерело u-news.com.ua

Не пропустіть