Ford Mustang перетворили в сучасний аналог радянської “Перемоги” (Фото)

Польська компанія KHM Motor Poland презентувала сучасний аналог автомобіля FSO Warsaw M20 1950-х років. Ця машина є ліцензійною копією радянського ГАЗ-М-20 «Перемога».

Незвичний гранд-турер розроблений з використанням агрегатів Ford Mustang GT, а також авто облаштували задніми ліхтарями. Взятими від спорткара Mercedes-AMG GT. Архітектурою для польського гранд-турера послужив дореформений Ford Mustang 2016 року випуску, який облаштований 5-літровим 8-циліндровим атмосферним агрегатом. На Warszawa M20 GT продуктивність установки склала 420 кінських сил.

Перероблений автомобіль характеризується видозміненими передньою і задньою частинами кузова і новим салоном з масивним тачскріном, який виводить інформацію про працездатність всіх систем авто. Фахівці KHM Motor Poland працювали над Warszava M20 GT п’ять років. Частина комплектуючих взяті від Chevrolet Camaro, а спеціальні запчастини надані європейським підрозділом Ford. Пізніше ця інформація була спростована, і Ford ніколи не мав справ з польською компанією.


Не пропустіть