Названі найбільш практичні автомобілі для початківців водіїв

У продажу зараз є автомобілі на найрізноманітніший смак. Тому водій-початківець може навіть зіткнутися з проблемою при виборі собі першої машини. Експерти назвали найбільш практичні автомобілі для початківців водіїв.

Водію насамперед слід звернути увагу на бюджетний автомобіль. Підійде будь-яка бюджетна модель. Природно, з урахуванням смаків і можливостей. Комусь подобаються компактні сіті-кари, а комусь – кросовери. Серед кросоверів теж є бюджетні моделі.

Експерти відзначають, що автомобіль для новачка повинен бути сучасним, бюджетним, комфортним, і мати базові системи безпеки (наприклад, подушити безпеки водія і переднього пасажира). Адже набагато дешевше відремонтувати таку машину, ніж люксовий авто.

Для новачків відмінно підійдуть такі моделі, як Kia Rio, Hyundai Solaris (Accent) і Renault Duster. Ці моделі себе добре зарекомендували, в тому числі і за показником безпеки. Так, наприклад, Rio за європейським краш-тестом за безпеку отримав вищу оцінку – 5 зірок.

Відзначимо також, що деякі експерти не рекомендують новачкам купувати пікапи і кросовери. Чому? Тому, що у них збільшений дорожній просвіт, через що вони менш стійкі на дорозі. Також новачкам не рекомендують «заряджені» версії і спорткари, не складно здогадатися з якої причини.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть