Військовий броньовик перетворили в шестиколісний позашляховик (відео)

У моторному відсіку броньовика тепер захований могутній 5,7-літровий двигун V8 від Chevrolet, а замість кулемета машину обладнали гарпуном

Японський виробник шин Toyo Tires спільно з компанією Action Vehicle Engineering сконструювали зі старого військового автомобіля сучасний цивільний позашляховик для активного відпочинку, – пише “Популярна Механіка“.

За основу був узятий британський військовий броньовик Ferret 4X4 1959 року випуску, з якого зробили шестиколісний позашляховик. Два “середніх” колеса, які виконували функцію запасних, тепер можуть опускатися на землю за допомогою гідравлічних моторів. Всі колеса отримали посилену позашляхову підвіску, яка дозволяє долати перешкоди на пересіченій місцевості, а також пересуватися по камінню і піску.

У моторному відсіку броньовика тепер захований могутній 5,7-літровий двигун V8 від Chevrolet, а замість кулемета машину обладнали … справжнім гарпуном, який прикріплений до лебідки. За кермом знаходився американський автогонщик Бі Джей Болдуін, який спеціально для Toyo Tires показав, на що здатний шестиколісний позашляховик.


Не пропустіть