Цих “велетнів” створили спеціально для українських комунальників (Фото)

“АвтоКрАЗ” презентував нові машини для комунальників та гірників. Нові пропозиції підприємства зацікавили не лише тих, кому потрібен готовий продукт, а й представників компаній, які спеціалізуються на переобладнанні готових машин під потреби конкретних галузей.

Техніку днями презентували на двох спеціалізованих міжнародних виставках у Києві: «КомунТех 2016» та «Mining Industry Expo 2016», передає energolife.

Для потреб комунальних організацій, автовиробники представили дві вантажівки – тривісний КрАЗ-6511С4 «Караван», вантажопідйомністю 20 тонн, а також двовісний КрАЗ-5401С2 – самоскид із коротшою базою, розрахований на 10 тонн вантажу.

Ці моделі створені не так давно, однак попит на них, констатують виробники, вже є, особливо на вітчизняних машзаводах, які оснащують вантажівки спецнадбудовами. Обладнані ними машини вже встигли добре себе зарекомендувати, їх використовували як для комунальних, так і для дорожніх робіт. Відгук виробники отримали й від заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуарда Кругляка. Він зазначив, що нині комунальні господарства міст потребують такої вітчизняної техніки.

На «Mining Industry Expo» – міжнародній спеціалізованій виставці гірничодобувної промисловості, виробники представили чотиривісний самоскид КрАЗ-7133С4. Гірники відзначили, що за своїми параметрами вітчизняний автомобіль не поступається закордонним аналогам.

Там же Харківський завод транспортного устаткування презентував всюдихід КрАЗ-63221 із змонтованою на ньому спецнадбудовою. Шасі вантажівки на заводі обладнали підйомною установкою УПА-80, призначеною для освоєння та ремонту нафтогазових свердловин, здійснення операцій з бурильними трубами, насосними штангами, розбурювання цементних стаканів та буріння.

get_img

images-cms-image-000002898


Не пропустіть