Продемонстрували цікавий КрАЗ з Острова Свободи (Фото)

На Острів Свободи, як часто називають Кубу, недавно був сфотографований сідельний тягач КрАЗ з незвичайним оформленням передньої частини.

Нещодавно в мережі було опубліковане цікаве зображення з Острова Свободи. В районі міста Ольгин був помічений цікавий сідельний тягач КрАЗ-64431 (6х4). У коментарях вказано, що машина має оновлену кабіну.

На кабіні ми бачимо проблискові маячки, що говорить про те, що вона може перевозити негабаритний або великоваговий вантаж. Поруч встановлений ріжок пневмосигнала. Спереду на капоті видно рідна емблема КрАЗ, а трохи нижче, на решітці радіатора можна побачити емблему Мінського автозаводу. Очевидно, водій вирішив прикрасити тягач здобутим з нагоди шильдиком МАЗ. До речі, в минулі роки КрАЗи експортувалися в деякі країни, зокрема в Великобританію, під маркою Belaz.

Що ж стосується кубинського тягача КрАЗ-64431, то він, як ми бачимо, їде в зчепленні з напівпричепом-ваговозів ЧМЗАП. Саме на таких трейлерах вантажопідйомністю до 50 т військові перевозять танки та іншу бронетехніку.

Відзначимо, що на Кубу свого часу було поставлено більше 10 тисяч вантажівок марки КрАЗ.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть