Renault представила гібридні версії Captur і Clio (фото)

Французький автовиробник представив у Брюсселі гібридні версії E-Tech Renault Clio і Captur.

Субкомпактний E-Tech Clio оснастили гібридною силовою установкою, кросовер Captur отримав гібридний агрегат, що підключається, який здатний знижувати як викиди шкідливих речовин, так і витрати пального. Запас ходу нового Captur E-Tech PHEV по циклу WLTP становить 50 кілометрів, а максимальна швидкість від електротяги сягає 135 км/год.

Для живлення силової установки кросовера використовується акумуляторна батарея потужністю 9,8 кВт * год. Рух здійснюється завдяки 1,6-літровому бензиновому двигуну і гібридній трансмісії без зчеплення.

Одним з електромоторів є стартер високої напруги HSG, а потужність другого двигуна поки не розкривається. Представники Renault заявляють, що спільна робота моторів дозволить забезпечити найбільш плавне перемикання передач, а також плавний запуск, керований первинним двигуном.

Гібридний кросовер Captur E-Tech пропонує спеціальний режим водіння «Pure» Multi-Sense, який забезпечує пересування виключно на електротязі, а також режим «Sport». Якщо рівень заряду батареї досить високий, то бензиновий двигун і електромотор починають працювати спільно, розкриваючи увесь свій потенціал.

Компактний Clio E-Tech Hybrid побудований за аналогічною схемою що і кросовер. Однак автомобіль є звичайним гібридом з батареєю всього на 1,2 кВт * год.

Потужність Captur E-Tech становить 160 к.с., а Clio E-Tech Hybrid має віддачу в 140 к.с..


Не пропустіть