Новий BMW iX5 виїхав на зимові тести (фото)

Концерн BMW продовжує розробку електричного позашляховика iNext поруч з Полярним колом, де був виявлений тестовий екземпляр моделі у важкому камуфляжі.

Новинка, яка, швидше за все, буде використовувати фірмову табличку iX5, стане технологічним флагманом бренду, оскільки буде пропонувати серед іншого систему автоматичного водіння 3-го рівня.

Салон майбутнього позашляховика iNext стане однією з найбільш вражаючих його особливостей. На приладовій панелі буде розміщений один гігантський вигнутий дисплей з широкими можливостями налаштування, а також нове багатокутне рульове колесо з плоскими верхньою і нижньою частинами, створеними для комфортного перемикання між автоматичним і звичайним режимами водіння.

 

Новинка отримає більш вузькі фари і фальшрадіаторні ґрати, в яких будуть розміщені всі датчики і камери для забезпечення автономного водіння.

Електричний позашляховик BMW запропонує вражаючий запас ходу – на 600 км і розгін від «нуля до сотні» за 4,0 секунди. Базові версії iX5 отримають встановлений на задню вісь електромотор, в той час як акумуляторна батарея, очевидно, буде знаходитися під підлогою гнучкої архітектури BMW. Технологія силової установки буде використовуватися спільно з іншими майбутніми електромобілями BMW, включаючи моделі i4 і iX3.


Не пропустіть