Toyota представила спортивну версію позашляховика Highlander (фото)

Новий позашляховик Toyota Highlander перетворився на спортивну модель, отримавши унікальний стиль і модернізовану підвіску.

Toyota представила повністю оновлений кросовер Highlander з трьома рядами сидінь в минулому році, але на відміну від багатьох останніх модернізованих моделей Toyota, в ньому був відсутній «спортивний» варіант XSE. Це буде виправлено в моделі 2021 року, що дебютує у вигляді Toyota Highlander XSE на Чиказькому автосалоні.

XSE різко відрізняється від звичайних моделей Highlander верхніми ґратами радіатора з перевернутими краями, доповнених дуже широкими нижніми ґратами, схожими на ті, що представлені ​​в деяких моделях Camry і Avalon. Завершують зовнішній вигляд передній спліттер, нижні бічні спідниці і рестайлінговий задній бампер з хромованими наконечниками вихлопних труб.

Що стосується механічних оновлень, то спортивний позашляховик отримав більш жорсткі пружини з відповідними амортизаторами, більш жорсткий задній стабілізатор поперечної стійкості, доопрацьоване рульове керування. Двигун і трансмісія не змінилися, і 3,5-літровий V6 як і раніше розвиває 295 кінських сил, а коробка передач має вісім швидкостей.

Японський виробник заявляє, що новинка розташовуватиметься між XLE і Limited, тому вона коштуватиме приблизно 40- 45 тисяч доларів


Не пропустіть