Оновлений Kia Rio помітили на зимових тестах (Фото)

Компанія KIA готує до прем’єри оновлений Rio четвертого покоління, напередодні майбутню новинку «зловили» під час зимових тестів в сніговій Швеції. Свіжі шпигунські фотографії рестайлінгового хетчбека опублікував портал Motor1.com.

Нагадаємо, актуальне покоління Rio дебютувало в жовтні 2016 року у автосалоні в Парижі, а це значить, що корейському «бюджетникові» вже 3,5 року. Як і минулого разу, коли автомобіль помітили на випробуваннях в Ріо-де-Жанейро, кузов тестового Rio як і раніше закритий темною маскувальною плівкою, що приховує всі об’єкти майбутнього рестайлінгу.

Втім, серйозних змін на цей раз все одно не очікується. Модель отримає перероблену решітку радіатора в пізнаваному стилі «посмішки тигра» і переглянутий дизайн головної оптики і задніх ліхтарів, які за замовчуванням будуть світлодіодними.

Салон хетчбека поки засекречений, але якихось радикальних змін там чекати також не варто. На думку наших зарубіжних колег, Rio отримає цифрову «приборку» (в топовій комплектації замінить аналогову) і сучасний мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм.

З технічної точки зору також не очікується будь-яких нововведень. Тим не менш, деякі мотори, ймовірно, будуть доопрацьовані, щоб забезпечити трохи більше потужності і відповідати новим європейським нормам викидів.


Не пропустіть