Представлені перші зображення нового Kia Stinger

Минулого тижня з’явилися перші шпигунські знімки зі змінами зовнішнього вигляду Kia Stinger Facelift, однак, схоже, що ці зміни будуть дуже тонкими.

Загальна форма фари, денні ходові вогні і світлодіодні покажчики повороту дуже схожі на попередню, а положення вертикальних отворів на обох кінцях бампера однакові. З іншого боку, внутрішня деталь фари була існуючим проекційним світлодіодом з одним отвором, але, схоже, він змінився на малогабаритний проекційний світлодіод з трьома отворами.

Незмінний бічний дизайн тепер з іншим настроєм, тут видно нове колесо. Оригінальний Y-подібний дизайн з п’ятьма спицями був змінений на нове спортивне колесо. Ковпачок колеса в формі зірки і 10 спиць були збалансовано розміщені в центрі колеса, роблячи його схожим на колесо з 5 спицями, і надаючи йому більший вигляд.

Згодом передбачуване 18-дюймове колесо було змінено з існуючої компактної симетричної конструкції колеса на форму вертушки. На відміну від існуючих 18-дюймових, які є стабільними і акуратними, нові колеса, як очікується, дадуть динамічне відчуття, ніби вони обертаються навіть при зупинці.

З технічної точки зору Kia Stinger буде оснащуватися 2,5-літровим бензиновим турбо-двигуном з максимальною потужністю 304 к.с., а також 3,5-літровим бензиновим турбо-двигуном з максимальною віддачею 380 к.с.


Не пропустіть