Renault Megane RS може стати конкурентом Ford Focus

Французька автомобільна компанія Renault веде роботу зі створення своєї нової моделі, яка може стати серйозним конкурентом моделі Ford Focus RS, пише oane.ws

Повідомляється, що французький автомобільний виробник створює автомобіль, який в майбутньому буде представлений суспільству, як Renault Megane RS. Для того, щоб автомобіль був хорошим конкурентом, його оснастять потужними технічними характеристиками, до яких увійдуть система повного приводу і спеціально заточена під неї коробка передач. Під капотом новинки може розташуватися бензиновий двигун об’ємом два літри, який зможе видавати близько трьохсот кінських сил.

Поки офіційної інформації щодо технічних характеристик автомобільною компанією представлено не було, але в Мережі ходять чутки, що новинка може отримати ще й турбований двигун об’ємом 1,6 літра, що видає понад двісті кінських сил. В ролі трансмісії автомобіль може отримати механічну або автоматичну коробку передач. Автовиробник, швидше за все, під потужні силові агрегати встановить і налаштує підвіску, яка буде спортивного типу. Очікується, що новинка з’явиться на публіці вже в 2018 році.


Не пропустіть