Оголошено українські ціни нової Kia Optima

До старту офіційних продажів нового покоління бізнес-седана Kia Optima в Україні залишаються лічені дні. Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні, повідомляє про вартість стартової версії Comfort, яка становитиме 777 000 грн, пише autoconsulting.com.ua

Стрімка і солідна Kia Optima четвертого покоління отримала еволюційні зміни в дизайні, які дозволили зробити зовнішність седана майже досконалою. Автомобіль суттєво оновився і всередині, пропонуючи власнику більше технологій, більш просторий салон і якісні матеріали обробки. В Україні нова Kia Optima буде пропонуватися в трьох комплектаціях, але навіть стартовий варіант, який носить назву Comfort і буде коштувати від 777 000 грн., приємно дивує рівнем оснащення.

Він оснащений подушками безпеки і набором наступних систем активної безпеки: динамічної стабілізації (ESP), допомоги при екстреному гальмуванні (BAS), антиблокувальною системою гальм (ABS) і системою допомоги при старті на схилі (HAC). Проекційні фари головного світла зі світлодіодними ходовими вогнями перетворюють ніч в день, а оригінальні багатосекційні протитуманні фари допомагають в поганих погодних умовах.

Навіть у стартовій комплектації нової Optima встановлюється панель приладів Super Vision, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів передніх сидінь і керма. Приємну атмосферу в салоні створює аудіосистема з шістьма динаміками і можливістю відтворювати аудіофайли через протокол Bluetooth.

В Україні седан Optima буде пропонуватися з 141-сильним турбодизелем двигуном об’ємом 1,7 літра, що працює в парі з семиступінчастою преселективною КПП під назвою DCT.


Не пропустіть