Volkswagen продемонстрував оновленого культового “Жука” (ФОТО)

Компанія Volkswagen представила оновлене сімейство Beetle. Хетчбек і кабріолет отримали доопрацьовану зовнішність, розширене оснащення і трохи змінений інтер’єр.

Для «Жука» пропонуються різні передні бампери в залежності від модифікації – Basic, Design Line і R-Line. Крім того, у моделі тепер з’явилися «затемнення» задні світлодіодні ліхтарі, новий набір 17- і 18-дюймових колісних дисків, два додаткових варіанти забарвлення кузова – зелений Bottle Green Metallic і білий White Silver Metallic.

В салоні у версій Design Line і R-Line змінилася приладова панель, збільшилася яскравість підсвічування, а також додалися два варіанти обробки і спеціальні стайлінг-пакети, які відрізняються оформленням інтер’єру і даху (у кабріолетів).

Так, наприклад, відкритий «Жук» з пакетом Denim забарвлюється в синій колір, оснащується 17-дюймовими дисками з хромованими ковпаками, а його м’який дах зроблений у вигляді джинсової тканини. Також є набори Allstar і Exclusive, останній з яких пропонує шкіряну обробку салону.

Гамма двигунів залишилася колишньою. В Європі VW Beetle як і раніше доступний з трьома бензиновими і двома дизельними моторами, що розвивають від 105 до 220 сил.

Ціни на модель починаються від 18,3 тисячі євро за хетчбек і від 22,8 тисячі євро за кабріолет.

http://motor.ru/


Не пропустіть