На дорогах помітили довгоочікуваний кросовер Skoda Kodiaq

На дорогах загального користування помічений тестовий прототип нового семимісного позашляховика Skoda Kodiaq. Світова прем’єра нового автомобіля сегменту SUV від чеської компанії відбудеться восени поточного року, в рамках Паризького автосалону, а продажі новинки стартують в наступному році.

Нагадаємо, що зовсім недавно чеська компанія Skoda офіційно підтвердила назву Kodiaq для свого нового семимісного позашляховика. Також раніше виробник показав тестовий прототип новинки на спеціальному заході в Празі. Представлені шпигунські фотографії показують, що компанія продовжує дорожні випробування нової моделі популярного сегменту SUV.

Судячи із зображень, позашляховик Skoda Kodiaq буде близький за своїми габаритами до таких моделей, як Volkswagen Tiguan і Seat Ateca. Як повідомлялося раніше, чеський кросовер побудований на модульній платформі MQB концерну VW Group. Ця архітектура лежить в основі багатьох моделей VW, Skoda, Seat і Audi. Дизайн екстер’єру автомобіля багато в чому буде повторювати концепт Skoda VisionS Concept, який дебютував на Женевському автосалоні.

За попередньою інформацією, новий семимісний позашляховик Skoda Kodiaq буде пропонуватися на світовому ринку з розширеною гамою бензинових і дизельних силових агрегатів, приблизною потужністю від 110 до 187 кінських сил. Крім цього, автомобіль повинен отримати гібридну модифікацію. До складу гібридної силової установки чеської новинки може увійти 1.4-літровий бензиновий двигун (154 к.с.), 54-сильний електромотор на передній осі, 114-сильний електромотор на задній осі і 6-ступінчаста трансмісія DSG. Сумарна віддача – близько 222 к.с.

Офіційні представники чеської марки відзначали, що на поточний момент зібрано близько 47 прототипів нового позашляховика Skoda Kodiaq, які проходять дорожні випробування в різних кліматичних і дорожніх умовах. Прототипи подолали понад 700 000 км і, очевидно, продовжують проходити випробування.

http://uincar.ru/


Не пропустіть