Renault представила новий седан Megane (фото)

Французький автовиробник офіційно розсекретив ще одну версію моделі, пише auto.mail.ru

На світових ринках новий седан Renault Megane замінить модель Fluence, який випускався в різних країнах з 2009 року.

У передній частині седан Renault Megane нічим не відрізняється від хетчбека, представленого в 2015 році. У задній частині варто відзначити характерну оптику, виконану в стилі флагманського седана Talisman. Точні розміри новинки невідомі, проте повідомляють, що об’єм багажника «Мегана» складе 508 літрів.

Точно так же, як хетчбек і універсал, седан Renault Megane буде пропонуватися з двома бензиновими двигунами потужністю 115 і 130 к.с. і трьома дизельними моторами (90, 110 і 130 к.с.). Залежно від мотора, автомобіль може бути оснащений 5-ступінчастою і 6-ступінчастою механікою, 7-ступінчастим автоматом і 7-ступінчастою роботизованою трансмісією з двома зчепленнями.

В інтер’єрі автомобіля головним нововведенням стане мультимедійна система R-Link з 8,7-дюймовим екраном, а також приладова панель з 7-дюймовим дисплеєм. Крім того, Renault Megane отримав цілий ряд корисних електронних помічників, серед яких система автоматичного паркування, система екстреного гальмування, а також функція попередження про виїзд з займаної смуги.

Виробництво нового седана буде здійснюватися на заводі Renault в Туреччині.


Не пропустіть