Mitsubishi показала новий кросовер (фото)

Світова прем’єра прототипу XM Concept відбудеться в рамках міжнародного салону GAIKINDO 2016 в Індонезії

Як сказано в офіційному повідомленні японської марки, головною особливістю концепту XM стане поєднання рис кросовера і мінівена. При цьому виробник відзначає, що мова йде про компактну модель, розраховану на велику сім’ю

Зовнішність Mitsubishi XM Concept виконана в дизайнерському стилі Dynamic Shield. Варто відзначити Х-подібну передню частину, характерну решітку радіатора, вузькі фари головного світла, масивний передній бампер, камери заднього виду замість звичних дзеркал і обтічні задні стійки.

Японський автовиробник поки що не було опубліковано будь-які зображення інтер’єру XM Concept. Однак ми знаємо, що автомобіль буде розрахований на сім чоловік і отримає «продумане розташування трьох рядів сидінь», «горизонтальна панель приладів» посилить «відчуття простору», а широка піднесена центральна консоль і чорно-біла обробка з сріблястими вставками «додадуть салону індивідуальності».

Про технічні характеристики Mitsubishi XM Concept нічого не повідомляється. Зате ми знаємо, що прототип точно піде в серію. Виробництво кросоверів на базі концепту ХМ почнеться в жовтні 2017 на новому заводі Mitsubishi в префектурі Бекас (провінція Західна Ява, Індонезія).

7804a259cf46acd099966424fd8a8c7f_orig


Не пропустіть