Aston Martin представив ексклюзивний родстер (Фото)

Дебют Vanquish Zagato Volante відбувся в Пеббл-Біч. Спорткар буде випущений обмеженим тиражем за ціною півмільйона євро кожен, пише kolesa.ru.

Британський виробник вирішив повторити успіх купе Vanquish Zagato, що дебютувала у вигляді концепту в травні. Родстер буде випущений в такій же кількості – 99 автомобілів і ціна кожного перевищить 500 000 євро.

Відкрита версія спорткара стала черговим проектом співпраці Aston Martin з італійським домом дизайну Zagato, що триває з 1960 року. Дизайн родстера від купе нічим крім даху не відрізняється. Zagato Volante також оснастили оригінальними світлодіодними ліхтарями в стилі гоночного Aston Martin Vulcan.

Під капотом британського спорткара розташувався потужний «атмосферник» V12 об’ємом 5,9 літра. Правда, в цій версії його потужність збільшена з стандартних 568 до 592 к.с. Стандартна модель з таким мотором розганяється з 0 до 100 км/год за 3,6 секунди і набирає максимальну швидкість 323 км/год.

Інтер’єр ексклюзивного родстера оформлений з використанням карбонових вставок, анодованої бронзи і високоякісної утепленої шкіри.


Не пропустіть