Стильний і розкішний: Ford Fiesta отримав новий дизайн

Нове покоління популярного хетчбека Ford Fiesta отримає переглянутий екстер’єр, а також оновлений інтер’єр. Так що, як повідомляють західні засоби масової інформації автомобільної тематики, новий “Форд Фієста” стане ще більш стильним і розкішним.

Рестайлінговий хетчбек буде офіційно презентовано в кінці 2016-го року, в ході однієї з великих міжнародних автомобільних експозицій. Нова генерація Ford Fiesta буде заснована на платформі Global B, тобто габаритні характеристики автомобіля не зміняться, крім, хіба що, колісної бази, яка, як передбачається, буде розширена.

Як і актуальна “Фієста”, оновлений хетчбек буде пропонуватися у двох варіаціях кузова – трьох-і п’ятидверній. Передня частина автомобіля буде виглядати більш витончено, цьому посприяє нова радіаторна решітка, а також переглянута оптична система. Зміниться і задня частина хетчбека, де, зокрема, з’являться горизонтальні ліхтарі замість трикутних.

Усередині оновленого хетчбека Ford Fiesta можна буде виявити нові, більш якісні матеріали, а також модифіковану приладову панель і іншу центральну консоль.


Не пропустіть