Нове покоління Volkswagen Crafter представлено офіційно

Світова прем’єра нового Volkswagen Crafter відбулася на автосалоні у Франкфурті. Автомобіль буде випускатися в декількох варіантах виконання кузова по довжині і висоті, а також з переднім, заднім або повний приводом, пише newsmir.info.

Остання генерація Crafter побудована на новій платформі, розробленої самим концерном Volkswagen – попередник користувався базою від Mercedes-Benz Sprinter. Фургон представлений декількох варіантах кузова, що відрізняються довжиною – 5986 мм, 6836 або 7391 мм, а також висотою – 2355 мм, 2590 або 2798 мм. Максимальний обсяг вантажного відсіку становить рекордні 18 400 л. Крім фургона на виставку показали вантажну версію, яка випускається як з одиночною, так і з двохмісною кабіною. Volkswagen Crafter оснащується дволітровими дизелями потужністю 102, 122, 140 і 177 к.с., а також механічними або автоматичними коробками передач.

Повний перелік комплектацій буде представлений пізніше. А список опцій для автомобіля відомий вже зараз. Для Crafter можна буде замовити ESP з функцією стабілізації причепа, адаптивний круїз-контроль, системи екстреного гальмування та компенсації бічного вітру, а також камеру заднього виду і світлодіодні фари. Виробництво комерційного фургона організовано в Польщі. В Європі автомобіль надійде в продаж в листопаді.

vw-crafter


Не пропустіть