Семимісний кросовер Kia KX7 показали на офіційних фотографіях

Новий великий кросовер від Kia – флагманська модель KX7, обзавелася офіційними фотографіями, що демонструють екстер’єр та інтер’єр автомобіля. Семимісний позашляховик заснований на Sorento останньої генерації і призначений для ринку Китайської Народної Республіки.

Кросовер Kia KX7 був представлений широкій громадськості в рамках автомобільної експозиції в Гуанчжоу, що відбулася в 2016 році. Передбачається, що машина з’явиться в асортименті китайських дилерів вже в найближчому часі.

В основі нового флагмана південнокорейського автомобілебудівника – технологічна платформа, на якій заснований новий Kia Sorento. Передня підвіска нового великого повнопривідного SUV – типу McPherson, а задня, в свою чергу, багатоважільна.

Інтер’єр семимісного Kia KX7 досить сильно відрізняється від внутрішнього простору Sorento, нагадуючи хетч для європейського ринку Kia Rio.

У Китаї автомобіль буде продаватися з однією з трьох силових установок під капотом. Це, зокрема, атмосферні мотори з робочим об’ємом в 2.0 або 2.4 літра, або дволітровий турбований двигун. Потужність агрегатів, відповідно – 163, 189 або 240 “конячок”.


Не пропустіть