Новий універсал Jaguar XF Sportbrake продемонстрували на офіційному фото

Британський бренд Jaguar опублікував перше офіційне зображення нового спортивного універсала XF Sportbrake. Офіційна презентація практичної новинки повинна відбутися влітку нинішнього року.

Очевидно, що універсал виявиться значно просторішим і комфортнішим однойменного седана. Судячи з показаного інтригуючого зображенню, для автомобіля передбачено скляний панорамний дах, завдяки якому в салоні моделі буде «ще легше і легше». Хоча оформлення інтер’єру не видно, але можна стверджувати, що в салоні новинки можна буде зустріти все те ж саме, що і всередині седана.

Розмовляючи з журналістами про новинку, представники марки відзначають, що практичний кузов не вплине на продуктивність автомобіля. В цілому, характеризуючи модель, в компанії запевняють, що вона повністю відповідає останньому дизайнерському напрямку бренду Jaguar. Описуючи автомобіль, керівники марки заявляють: «Це буде дуже гарна машина».

Імовірно, об’єм багажного відділення нового універсала Jaguar XF Sportbrake складе близько 600 літрів. Якщо ж скласти задні сидіння, цей показник збільшиться до, приблизно, 1 700 літрів. Швидше за все, в багажнику автомобіля буде спеціальні кріплення для вантажу і електричний привід дверей. Які мотори отримає новинка поки офіційно не повідомляється. Як відзначають наші британські колеги, для універсала передбачено кілька модифікацій, включаючи дизельні версії (160 та 180 сил) і бензинові модифікації (300 і 375 сил). Крім цього, в подальшому у моделі з’явиться «заряджена» версія SVR, яка посперечається з автомобілями Mercedes-AMG і Audi RS.


Не пропустіть