Volkswagen Tiguan R проходить перші дорожні тести

На сторінках європейського автомобільного видання AutoEvolution з’явилися свіжі шпигунські знімки нового кроссовера Volkswagen Tiguan в «зарядженому» виконанні R. Варто відзначити, що новинка має деякі оманливі елементи, що приховують справжню зовнішність моделі.

Судячи по свіжих шпигунських фото, новий Volkswagen Tiguan R отримав подвійні овальні патрубки випускної системи, що є відсиланням до «зарядженої» лінійки Audi RS. Поряд з цим експерти впевнені, що таке рішення не буде використовуватися в серійному виконанні і встановлено на прототип для того, щоб ввести в оману фотошпигунів.

Експерти вважають, що новий Volkswagen Tiguan R НЕ буде оснащуватися колишнім 2,0-літровим мотором, адже такий двигун просто недостатньо продуктивний для «зарядженого» кросовера. Очікується, що під капотом моделі розташується 2,5-літровий турбований TFSI, який здатний генерувати не менше 310 кінських сил, проте для гідної конкуренції на ринку німецька новинка повинна отримати не менше 350 «конячок».

За інформацією інсайдерів, новий Volkswagen Tiguan R зможе розігнатися до перших 100 км/год всього за 5,0 секунди, але установка нового двигуна відіб’ється на вартості кросовера – базове виконання обійдеться приблизно в 45 000 доларів. Не виключено, що прем’єра моделі відбудеться вже до кінця нинішнього року.


Не пропустіть