Новий Audi A1 розсекретили на офіційних фото

Перші офіційні зображення моделі A1 нового покоління з’явилися в Мережі.

Знімки опублікував бельгійський портал Autotijd – на них представлені модифікації 35 TSI і 40 TSI з пакетом S-Line, який включає спортивний обвіс і задній дифузор. Судячи з фото, автомобіль отримав нову, більш масивну решітку радіатора, квадратну передню оптику і L-подібні задні ліхтарі. В цілому хетчбек став виглядати більш динамічно за рахунок стилістичних елементів, запозичених у компактного кросовера Audi Q2.

Як і передбачалося, в салоні з’явилася електронна рідкокристалічна приладова панель Virtual Cockpit і сенсорний мультимедійний дисплей, як в останніх Audi A6, A7, A8 і Q8. Судячи з яскравої обробки вентиляційних отворів, модель отримає варіанти персоналізації інтер’єру.

Відомо, що в основу наступної генерації A1 лягла модульна архітектура MQB A0. Раніше в компанії розповіли, що хетчбек отримає 200-сильну топову версію і нову підвіску. На першому етапі продажів Audi A1 запропонують з бензиновим трициліндровим двигуном об’ємом 1 літр потужністю 116 к.с. і 1,5-літровий чотирициліндровий мотор з віддачею 150 к.с. Пізніше на ринку з’явиться модифікація S1 з дволітровим турбомотором потужністю 250 к.с. і системою повного приводу Quattro.

Новинку повністю розсекретять вже в найближчі дні, а світова прем’єра пройде в рамках Паризького автосалону в жовтні. У салони європейських дилерів автомобіль добереться до кінця року. Виробництво Audi A1 будете перенесено з Брюсселя в іспанську Марторель.


Не пропустіть