Honda тестує оновлений кросовер Honda HR-V

Продажі моделі актуального покоління в Європі за перший квартал поточного року склали 24 659 примірників, але Фотошпигуни помітили на тестах уже оновлену версію кросовера.

Модель є третьою моделлю з продажу в Європі в своєму сегменті. Тому автовиробник вирішив оновити кросовер і Фотошпигуни помітили під час тестів рестайлінгову версію автомобіля на дорогах Південної Європи.

Невелика кількість камуфляжу передбачає відсутність значних змін в дизайні, тому HR-V збереже свої розміри і основні риси. Однак експерти відзначають, що модель отримає оновлені бампера, нову решітку радіатора, а також інші фари і протитуманні ліхтарі. Крім того, очікується зміна в задній оптиці, новий дизайн колісних дисків і кольору кузова.

У США модель Honda HR-V пропонується з 1,8-літровим мотором потужністю 141 к.с. У європейській версії 1,6-літровий мотор замінять на гібридну силову установку, що складається з 1,5-літрового бензинового агрегату і електромотора. В якості трансмісії запропонують 7-ступінчастий “автомат”.


Не пропустіть