Hyundai розпочав виробництво молодіжного седана Lafesta

Компанія Hyundai почала виробництво свого нового седана під назвою Lafesta, головною цільовою аудиторією якого повинна стати молодь. Першим ринком, на який вийде ця новинка, стане Китай, тому її офіційний дебют відбувся в квітні цього року на автосалоні в Пекіні. Тепер же автомобіль повністю готовий до старту продажів в «Піднебесної».

Нова Lafesta за своєю суттю є практично повноцінною копією моделі Elantra. Як і «Елантра» автомобіль входить за габаритами в гольф-клас, але має більш купеподібний силует з похилим дахом.

Уже в базовій комплектації нова Lafesta обладнана шістьма подушками безпеки, системою ESP, мультимедійною системою з 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм, електронним гальмом стоянки і датчиками парковки. В якості опції для цієї моделі будуть доступні: шкіряний салон, світлодіодна головна оптика, адаптивний круїз і набір електронних помічників водієві.

У моторну лінійку 4-дверки увійдуть: 1,4-літровий T-GDI на 140 кінських сил, 1,6-літровий T-GDI на 190 “конячок”, а також «топовий» 204-сильний агрегат. Зв’язку цих двигунів складе 7-діапазонна роботизована коробка передач з подвійним зчепленням.

У продаж в КНР новинка надійде в другій половині жовтня. Виробництво седана ведеться на потужностях спільного підприємства Beijing Hyundai в Чунціні. Ціни на автомобіль поки не оголошені.


Не пропустіть