Що за звір такий Boss Hoss Lamborghini? (Фото)

На сторінках закордонного видання rideapart.com з’явилася інформація про незвичайний автомобільний мотоцикл, створений за індивідуальним замовленням клієнта в магазині Boss Hoss Cycles Germany.

Поєднання мотоцикла і автомобіля в одному флаконі може гідно оцінити тільки його власник, тоді як інші будуть тільки голову ламати – навіщо? Ось і цей транспортний засіб, що поєднує в собі легендарні Бос Хосс і Ламборгіні, відповідає лише своєрідним потребам певної групи людей.

Концепція проекту, створеного за замовленням в німецькому магазині, полягала в тому, щоб об’єднати передню частину Boss Hoss, відомого виробника мотоциклів з двигунами V8, із задньою частиною Lamborghini Aventador. Для цього в жертву були принесені цілком робочі вихідні моделі.

У рух цей незвичайний гібрид призводить 6,2-літровий двигун V8 потужністю 445 к.с., на думку Motor1, запозичений у Corvette, хоча це сумнівно. Boss Hoss дійсно пропонує мотори з такою потужністю, але шестилітрові агрегати Chevy забезпечують більш високу потужність і крутний момент.

Джерело news.infocar.ua

Не пропустіть