Розсекречена зовнішність оновленого седана Volkswagen Jetta R-Line

Китайські ЗМІ опублікували перші знімки «зарядженої» модифікації седана Volkswagen Jetta, який попався фотошпигунам практично без камуфляжу.

На китайських дорогах фотошпигунам попалася оновлена ​​версія Volkswagen Jetta/Sagitar в версії R-Line. Модель, дизайн якої став агресивнішим, з’явиться в продажу вже восени поточного року.

Судячи з знімків, автовиробник додав до стандартного дизайну екстер’єру седана обвіс R-Line, а також шильдик з назвою особливої ​​версії на решітці радіатора. Передні протитуманні фари отримали нову, більш тонку і гостру форму. Особливо виділяє новинку невеликий спойлер на кришці багажника і 4 патрубки вихлопної системи.

Інтер’єр новинки повторює салон актуального покоління моделі. Що стосується потужності, відомо, що новий Jetta отримає на ринку Піднебесної виконання з 1,2- і 1,4-літровим турбомотором. Очікується, що новий автомобіль пару найпотужнішою версією складе 7-ступінчаста роботизована трансмісія DSG. У продаж модель надійде вже в третьому кварталі 2019 року.


Не пропустіть