Універсал Skoda Octavia розсекретили на тестуванні (Фото)

Чеський бестселер очікує зміну поколінь вже в цьому році. Motor1 опублікував шпигунські фотографії універсала Octavia Combi і міркує про особливості майбутньої серійної машини.

Зовсім недавно компанія Skoda представила оновлене сімейство Superb і електричну версію «малюка» Citigo. Однак свою головну прем’єру цього року чехи приберегли на пізніше. Мова про четверте покоління «Октавії». Тільки що в нашому розпорядженні з’явилися нові шпигунські знімки.

Очевидно, універсал, сфотографований в Альпах, дуже близький до фінального варіанту. Втім, якщо його зовнішність вам не подобається – панікувати зарано. Оригінальні панелі цієї «Октавії» заховані під накладками, пофарбованими в колір кузова. Можливо, візерунок бічних виштамповок серійної машини зуміє нас здивувати.

Головна оптика частково замаскована стікерами, але довгі світлодіодні смужки денних ходових вогнів дозволяють говорити про те, що чехи вирішили повернути «Октавії» поодинокі блоки фар, відмовившись від спадщини Йозефа Кабана. А ще здається, що задні ліхтарі вперше заходять на п’яті двері. Зверніть увагу на розвинений спойлер у верхній її частині. І на те, що вихлопні патрубки повністю сховані під бампером.

Задня стійка універсала заклеєна чи не старанніше всього: чехи намагаються зберегти інтригу щодо площі скління, але ми вважаємо, що відмінностей від моделі нинішнього покоління тут буде небагато. А ось питання габаритів дійсно цікаве: візуально четверта Octavia виглядає більшою попередниці. Дочекаємося офіційного релізу і подивимося на цифри.

Коли «Октавію» четвертого покоління розсекретять офіційно? Представники марки не називають конкретних дат, але є ймовірність, що прем’єра відбудеться у вересні на мотор-шоу у Франкфурті. Втім, не виключено, що глобальний концерн Volkswagen захоче спочатку показати новий Golf. Його прем’єра призначена на жовтень цього року.


Не пропустіть