Знаменита BMW M3 1990 року отримала шикарний тюнінг (Фото)

Фахівці ательє ClassicDriver вирішили порадувати шанувальників класичних BMW і допрацювали 29-річний BMW M3.аАвтомобіль, який продається за 90 015 доларів США, отримав ряд дуже професійних доробок і тепер може дати фору багатьом новим машинам на трасі Нюрбургринг.

М3 отримав велику кількість доробок, в тому числі каркас безпеки, нову підвіску і розпірки, карбонове заднє антикрило Sport EVO, карбоновий спойлер на передньому бампері, карбонові корпуси зовнішніх дзеркал, гоночні колеса BBS з титановими болтами, спортивну вихлопну систему, гоночний випускний колектор, модифіковану силову установку і, звичайно ж, новий колір кузова Speed ​​Yellow.

Не залишився без уваги і інтер’єр новинки – в салоні з’явилися карбонові вставки, карбонові гоночні сидіння Recaro з шеститочкові ременями безпеки, а також знімне гоночне кермо.

Що стосується потужності, то в оголошенні йдеться, що, незважаючи на те, що на одометрі автомобіля вказана цифра в 101 880 км пробігу, його 2,3-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 195 к.с. проїхав не більше 2 000 км. І за все це тюнери просять всього трохи більше 90 тис. доларів.


Не пропустіть