Де купувати запчастини для іномарок в Україні?

Машини імпортного виробництва на українських автодорогах зустрічаються частіше, ніж автомобілі, випущені вітчизняними виробниками. І цьому є цілком логічне пояснення – вони зручніше, надійніше і найголовніше комфортніше. Але якщо така машина зламається першим питанням, яке починає турбувати її власника: де продаються якісні автозапчастини в Україні?

Всі автомобілі в процесі експлуатації можуть ламатися та їм буде потрібно ремонт, який завжди супроводжується заміною запасних частин. Причому немає ніякої різниці, що стало причиною заміни деталей, планове технічне обслуговування або дорожня аварія.

В останні роки придбання запасних частин для автомобілів, вироблених за кордоном, не складає особливих проблем завдяки розвитку інтернету, рекламі в друкованих виданнях та на телебаченні та інших засобах інформації, які щодня повідомляють автомобілістів про відкриття нового автомагазину. Основною проблемою в даному питанні є вибір надійних торгових точок.

Варіанти покупок автомобільних запчастин

Одним з найбільш надійних способів покупки деталей для автомобілів є дилерські центри, безпосередньо працюють з заводами виробниками, які зібрані на сайті www.na-hodu.com.ua/select/brake/. Але такий варіант підходить для порівняно нових моделей машин. Тут швидко підберуть необхідну деталь виходячи з її VIN номера. Така запчастина обов’язково буде оригінальною і точно стане на своє посадочне місце в автомобілі. Але автовласник повинен розуміти, що вартість таких автозапчастин досить висока.

Також для покупок запасних частин для автомобілів можна відправитися в стаціонарний автомагазин або авторинок. І, не дивлячись на досить широкий вибір запчастин, вони обмежені в основному ходовими деталями. На ринку автолюбитель з легкістю придбає всі необхідні витратні матеріали: повітряні і масляні фільтри, покришки, ремені та багато іншого. Але більш серйозні покупки найчастіше продаються під замовлення, та й то немає ніякої впевненості, що це не буде чергова підробка. Такими торговими точками часто ведеться продажу неоригінальних запасних частин, а їх аналогів, які набагато дешевше.

Ну і найпопулярніший спосіб придбання деталей, як для вітчизняних, так і імпортних машин ¬являются онлайн покупки. Тут є каталог запчастин інших марок імпортних автомобілів. І автомобіліст, просто ввівши в пошуковий рядок дані про шуканої запчастини, отримає всю необхідну йому інформацію.


Не пропустіть