Напосім побічні ефекти

Побічні ефекти від Напосіма можна виявити на самому початку застосування препарату. Це пояснюється тим, що Напосім володіє потужним анаболічним властивістю. У більшості випадків побічні ефекти виникають внаслідок погано підібраному дозування. Діючою речовиною Напосіма є метандиенон. Він ароматизируется відразу після того як виявиться в організмі спортсмена і призводить до надмірного кількості естрогену, який провокує скупчення жирових відкладень. Також дызнайтеся актуальну напосим цена

Основні побічні дії, які можуть спостерігатися під час прийому Напосіма:

1. Ароматизація активного компонента.
2. Поява гінекомастії (збільшення грудних залоз у чоловіків).
3. Затримання зайвої рідини.
4. Накопичення жирових відкладень.
5. Підвищення артеріального тиску.

Не варто впадати у відчай, попередити появу цих симптомів можна як починаючому спортсмену, так і професіоналу, головне дотримуватися рекомендацій фахівців.

Як правильно приймати Напосім

1. Рекомендується вживати не більше 30 міліграм на добу спортсменам з вагою менше 70 кілограм. Забороняється перевищувати дозу 40 міліграм для інших спортсменів.
2. Разом з Напосіма необхідно приймати анаболічний препарат Провірон (ідеально підходить в якості послекурсовой терапії). Він блокує ароматизацію метандієнону.

Побічні ефекти від Напосіма

Найбільш поширений побічний ефект – це набряклість спортсмена, яка з’являється через затримку рідини в організмі. Набрякають не тільки м’язові групи спортсмена, але і його особа. Зовнішній вигляд стає жахливим, м’язи ховаються під великою кількістю рідини. Для спортсменів дуже важливо, щоб їх зовнішній вигляд був естетичним, тому не варто поспішати набирати м’язову масу, краще нехай вона буде менше, але разом з рельєфністю.

Наявність побічних ефектів від Напосіма – це результат неправильного вживання препарату. Якщо правильно приймати препарати, будь це стероїди для орального застосування, або ін’єкції є велика ймовірність того, що спортсмен не зіткнеться з ускладненнями і побічними ефектами на протязі всього курсу. Не змінюйте рекомендовану дозу Напосіма і не забувайте про прийом Провирона, тоді з легкістю перенесете курс прийому стероїдів.

Побічні ефекти від Напосіма можуть посилюватися, якщо до прийому підключити стероїдні препарати: Омнадрен , Тестостерон енантат , Дека-дураболін . До цього числа відносяться і ін’єкційні стероїди, які ароматизируются. Комбінувати прийом оральних і ін’єкційних стероїдів необхідно з обережністю, щоб уникнути гормонального збою і проблем з функціонуванням організму.

Тривалість курсу Напосім і його ефективність

Такі сильні стероїдні препарати як Напосім рекомендується вживати не більше місяця-півтора. Дозування буде залежати від того, який досвід в прийомі стероїдів є у спортсмена. Не потрібно робити помилок і збільшувати дозування для того, щоб досягти швидкого результату. Не кваплячись можна отримати бажаних показників, нехай це займе більше часу, зате не виникне ніяких проблем зі здоров’ям. В основному побічні дії виникають при використанні двох таблеток Напосіма кожен день. Звичайно ж і ефективність такого прийому буде набагато вище:

1. М’язова маса збільшується на чотири кілограми за шість тижнів.
2. Підвищується силовий показник на 20%.
3. Надає стійкості і витривалості спортсмену.
4. Мотивує до фізичних занять.

Важливо !! При прийомі Провирона знижується поява побічних ефектів. Для послекурсовой терапії необхідно підключити прийом Кломида . Він збереже набрану масу м’язів і допоможе організму відновити натуральне виробництво гормонів.

Не варто серйозно ставитися до відгуків, в яких стверджують, що в будь-якому випадку прийом Напосіма викликає побічні дії. Головне пам’ятати, що при правильно підібраній дозуванні можна досягти непоганого результату, без будь-яких побічних ефектів. Рекомендоване дозування Напосіма і застосування Провирона допоможуть збільшити м’язову масу і не нашкодити організму спортсмена.


Не пропустіть