Переваги автомобільної техніки з Литви

Литовські автомобілі мають ряд плюсів для жителів України. Основними з них є:

Різноманітність вибору. При покупці автомобілів автолюбитель зіткнеться з великим вибором моделей, які будуть якісними і надійними;

Прийнятна ціна. Автомобільні ринки Литви пропонують автомобільну техніку за ціною значно нижче, ніж на Україні. Плюс до цього авто буде якісним.

Територіальне розташування. Так як Литва знаходиться порівняно недалеко від України, то доставка автомобіля здійснюється за кілька днів.

Як купити і пригнати машину без розмитнення? Вигода від такої покупки.

Як можна купити автомобіль з Литви та отримати від цього вигоду? Цим питанням задаються багато українських автомобілісти. Відповідь дуже проста – необхідно звернутися в організацію, яка надає послуги з прижени і оформлення автомобільної техніки з Європи.

Для покупки легкового автотранспорту в Європі знадобиться набагато менше фінансів, ніж при покупці її на Україні. Але щоб її розмитнити будуть потрібні деякі фінансові вкладення. Адже в Україні крім розмитнення, доведеться оплачувати і податковий платіж.

Тому, щоб не витрачати гроші і нерви при оформленні повного пакету документів, краще пригнати і їздити на авто без розмитнення. Для правильного оформлення автомобільної техніки з європейськими номерами необхідно попрямувати в організацію, яка надає послуги з прижени і оформлення автомобільної техніки з Литви.

Без сторонньої допомоги пригнати авто з Литви досить складно. Адже для цього необхідно знати всі нюанси і секрети покупки і транспортування автомобільної техніки через кордон. Існує безліч фірм і організацій, які пропонують свої послуги в покупці автомобільної техніки під замовлення. Але на автомобільному ринку зустрічаються компанії, як з позитивної, так і негативною репутацією. Тому вкрай важливо поставитися до вибору організації серйозно і відповідально.

Компанія на сайте надає якісні послуги з придбання та прижени автомобільної техніки з Європи з оформленням повного пакету документів. У компанії працюють співробітники, які мають значний досвід у виборі, покупці і транспортуванні автомобільної техніки.


Не пропустіть