Як вибрати підібрати «начинку» для автосервісу?

Чи збираєтеся відкрити свій бізнес в сфері ремонту автомобілів? Будь навіть ви відмінним автомеханіком, слід врахувати такий важливий компонент як обладнання для автосервісу.

Що головніше за все?

Від обладнання в більшості своїй залежить якість надаваних вами послуг подібних закладів. Отже, підбирати такі конструкції необхідно дуже відповідально і серйозно. Ті, хто вже собаку з’їв на авторемонті, переконалися: жодному, навіть найкращому фахівцеві не під силу відремонтувати машину без якісного технічного оснащення.

Велика різниця

Автосервіс – це не приватний гараж. Він відрізняється тим, що:
Обсяг проведених робіт більше.
Складність ремонту вище.
Час часто обмежена.

Саме тому в автосервісі важливо мати всіляку спеціалізовану техніку та новітні ноу-хау, що дозволяють зробити ремонт машини якісно. Разом з цим максимально його спростити і прискорити. Логічно, що обладнання для автосервісу повинно бути представлено у великому асортименті, і, без сумніву, в досить високій якості. Рівень робіт тут буде набагато складніше, ніж самостійне усунення різних неполадок в гаражі в приватному порядку.
Укомплектуємо по повній!

Важливе дію – це правильно укомплектувати свою майстерню. Від комплектації залежить подальша діяльність станції ремонту. Що придбати в першу чергу?

діагностичне оборудование для СТО – автосканером
мотортестери, діагностичні адаптери.
підйомники (бажано кілька видів).
шиномонтажне обладнання (обладнання для шиномонтажу).
пристрою для заміни масла.

Діагностичне обладнання дуже важливо сьогодні тому, що автомобілі буквально «напхані» електронікою. Часта прохання клієнта – дізнатися, що саме не працює в машині.
Підйомники різних видів допоможуть впоратися з будь-якими видами несправностей. Пристрій для заміни масла також завжди стане в нагоді, оскільки з такою несправністю навряд чи стане їздити розумний водій. А бруднитися самому не завжди хочеться!

І звичайно ж, шиномонтаж. Для його успішного проведення необхідно наступне шиномонтажне обладнання: балансування стенд, вулканізатор, компресор, техніка для редагування і прокатки дисків, домкрат (шиномонтажний підйомник), зачистки.

Все інше доведеться підбирати, виходячи з тонкощів вашої роботи.

Так само рекомендуємо звернути увагу на стенд розвал сходження , який просто незамінний при балансуванні карданного валу і двигуна.


Не пропустіть