Перевезення меблів: що треба врахувати

Під час квартирного чи офісного переїзду, перевезення майна чи технічного спорядження, основним елементом транспортування є меблі. Спеціалізовані мувінгові фірми пропонують спеціальні пакети для перевезення окремих елементів інтер’єру або цілої обстановки приміщення. Як організувати перевезення меблів у Львові та нічого не забути?

Поширені проблеми

У багатьох випадках переїзд супроводжується однаковими труднощами: габарити та крихкість вантажу, від яких залежить ціна на послуги компанії-перевізника. Розглянемо найпоширеніші проблеми.

  • Габарити

В приміщені меблі перебувають у зібраному, «робочому» стані, тому їхні розміри важко співвіднести з шириною та висотою дверних отворів чи ліфту. Щоб не пошкодити меблі та комфортно транспортувати їх, треба розібрати усе на складові, які можна розмістити у ліфті. Великі елементи доведеться спускати сходами. Професійні вантажники розуміють тонкощі роботи, мають необхідні інструменти та знають, як спакувати дерев’яні, металеві, скляні та м’які деталі для збереження зовнішнього вигляду.

  • Крихкість

З виду міцні та важкі меблі потребують обережного ставлення та уважності при транспортуванні. При наявності декору зі скла або дерева, його треба запакувати окремо. Сучасні пакувальні матеріали і технології допомагають зберегти меблі будь-якої конструкції. Лише кваліфікований спеціаліст може належно оцінити поле роботи та підібрати оптимальний пакувальний матеріал.

  • Вага

Інноваційні матеріали, з яких виготовляють сучасні меблі, мають значну вагу. Речі з дерева та металу також не легкі, тому для їхнього перевезення часто використовують спеціальний транспорт та навантажувально-розвантажувальне обладнання. Швидко впоратися з ним може лише професіонал.

  • Складнощі збору

Зібрати докупи меблеві елементи та повернути їх до звичного клієнтові стану доволі складно, тому варто скористатися послугами мебляра-столяра, який є в команді мувінгової компанії.

Вартість перевезення меблів у Львові

Повний переїзд квартири буде коштувати менше, ніж пакетне перевезення меблів. Вартість послуг мувінгової компанії «УРА! Переїзд» розраховується менеджером, виходячи з обсягів роботи. Вартість перевезення розраховується по кожній послузі окремо: вантажники – від 100 грн/год, оренда вантажівки – від 200 грн/год. До будь-якого пакету перевезення входить весь комплекс послуг. Досвідчені вантажники та пакувальники у Львові візьмуть на себе усі турботи та забезпечать комфортний переїзд!


Не пропустіть