Як водієві позбавитися від запаху перегару?

Взагалі, якщо у вас є машина, і їзда на ній – це ваша робота чи повсякденна справа, то алкоголь вживати взагалі не слід. Кожен автомобіліст знає або хоч раз стикався з аваріями на дорозі, які в більшості випадків відбуваються саме тому, що один з водіїв (або обидва) знаходилися в стані алкогольного сп’яніння. Але не тільки це повинно вас зупинити. Також, дуже часто на дорогах трапляються даішники, погодьтеся, було б дуже неприємно, якщо на вас би наклали штраф, а то і позбавили прав? Виходячи з вищесказаного, пам’ятайте, що якщо у вас попереду довга і важка дорога, відмовтеся від алкоголю. Звичайно, трапляються й такі ситуації, що люди просто не можуть відмовитися від спиртного, оскільки є який-небудь важливий привід: народження доньки, різноманітні свята на зразок Нового року або Дня захисника Вітчизни і так далі.

У цьому випадку самим хорошим варіантом буде використання послуг таксі. Незважаючи на те, що випили ви вчора, а запах перегару все одно на ранок залишається – така вже властивість алкоголю. Це відбувається через те, що ви випили занадто багато. Організм не встиг впоратися з такою кількістю спиртного, тому запах так і не відстає. Так він буде присутній аж до повного розщеплення етилену. Але от невдача: вам треба їхати на роботу. Але як же в такому стані? Перший варіант – найкращий. Знову скористайтеся послугами таксі або попросіть друзів вас довезти. Але деякі автомобілісти воліють самі сідати за кермо. Але не варто забувати про те, що на дорозі можуть стояти співробітники ДПС. У кожному разі, перегар від вас не піде, таким чином, його будуть відчувати всі ваші товариші по роботі, що вже точно не позначиться добре на вашій кар’єрі.

Але є способи запобігти появі неприємного запаху:

Менше пийте, більше закушуйте. Причому вживати краще жирну їжу. Але якщо вже все сталося, і ви не знали про цю раду, то дивіться наступні методи.
Жуйка. На рахунок неї є помилкова думка про те, що запобігає запах краще м’ятна. Запам’ятайте: краще купуйте фруктову. Але це не дасть довгого ефекту.
Мускатний горіх. Пожувавши його приблизно годину, ви досягнете хорошого результату.
Якщо у вас є в запасі деякий час, забіжіть в аптеку. У будь-якій аптеці має бути вітамін В12. Трохи потримавши його під язиком, ви позбудетеся від запаху.
Але все ж не забувайте найголовніша умова: краще відмовтеся від спиртного, щоб після не витрачати свій час на пошук способів позбавлення від запаху перегару.


Не пропустіть