Volkswagen розповів подробиці про нову модель (Відео)

Британське видання Autocar довідалося перші подробиці про модель Volkswagen Arteon, яка прийде на зміну «купеоподібному седану» CC. У гамі марки новинка займе місце на сходинку вище «Пасата» і зможе скласти конкуренцію BMW 4-Series Gran Coupe.

«Артеон» побудують на подовженому варіанті модульної платформи MQB. Модель виявиться на 50 міліметрів довшою за СС (її габаритна довжина складе близько 4850 міліметрів), а об’єм багажника зі складеними кріслами другого ряду досягне 1700 літрів. Крім того, в «Фольксвагені» зроблять автомобіль просторіший для задніх пасажирів як в кількості вільного місця для ніг, так і над головою.

Гамма двигунів – це ті ж чотирициліндрові агрегати, які встановлюються на «Пассат», включаючи топовий 280-сильний дволітровий турбомотор. Двигуни зможуть працювати в парі з повністю новою семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями, а деякі варіанти силових установок (наприклад, найпотужнішу) можна буде замовити з повним приводом.

Новинка також отримає світлодіодну світлотехніку з 3D-ефектом, цифрову приладову панель, просунутий адаптивний контроль, здатний самостійно пригальмовувати і прискорювати автомобіль, а також системи контролю за рядністю руху і утримання в смузі. Вони допоможуть домогтися практично напівавтономного руху.

Колишній Passat CC був однією з найбільш непопулярних моделей «Фольксвагена» в Європі. За 2015 рік було реалізовано всього чотири тисячі таких машин. З запуском «Артеона» в компанії розраховують виправити ситуацію і сподіваються, що цей автомобіль допоможе домогтися кращих показників продажів.

f4eb349b5fa82e6f722847ec0bbd9c2bf8b1d4c9

f8cbbbc123931fce16705c05523ae9fd9b5672f8


Не пропустіть