Як правильно вибрати золоті сережки?

Якщо раніше золоту прикрасу сережки купувалися в єдиному екземплярі, а жінка носила, не знімаючи їх все життя, то сьогодні у представниць прекрасної статі їх може бути кілька пар. Адже вони стали, швидше прикрасою для конкретного випадку. Кожен комплект має певне призначення для повсякденного носіння або для відвідування урочистих заходів.

Вибрати золоту прикрасу для певного приводу не становить проблем. В ювелірних салонах сережки із золота пропонуються на будь-який смак. Навіть найвишуканіші модниці можуть підібрати прикрасу до смаку. Можна купити сережки не тільки в ювелірному магазині, але і в інтернет-магазині, зайшовши на офіційний сайт, і подивитися каталог пропонованих ювелірних прикрас, в тому числі і золотих сережок. Щоб розглянути вподобаний виріб детальніше досить натиснути на зображення в каталозі і воно буде збільшено.

Вартість на золоті сережки залежить від проби золота і каменів. Прості сережки можуть коштувати досить дешево, а за вироби з дорогоцінними каменями, наприклад, діамантами, суму викласти доведеться не маленьку. Спочатку необхідно визначитися, для якого випадку будуть купуватися сережки. Якщо прикраса передбачається носити на роботу, то вибирати пару краще класичного варіанту з простим дизайном. Для театру підійде біле золото з дорогоцінними каменями.

Не менш важливим елементом застібки. Їх варіант виконання може бути з англійською або французькою типом замка. Перед тим як придбати вподобану пару, потрібно подивитися, яка застібка буде зручніше. Сережки-гвоздики вибирають для маленьких модниць в якості першого прикраси.

Вибираючи золотые серьги, звертайте увагу на форму обличчя і зачіску. Власницям стрункої шиї або подовженого обличчя можна сміливо вибирати хвилясті сережки. Пуссети або крапельки підійдуть до лиця округлої форми. Масивні персні і кільця добре виглядають на великих руках. Для витончених довгих пальчиків найкраще вибрати тонкий обідок з золота або срібла з ніжною розсипом каменів. Якщо ви носите кілька кілець, пам’ятайте про те, що вони повинні поєднуватися один з одним по стилю і металу.


Не пропустіть