Datsun буде випускати гібридні автомобілі

Компанія Nissan має намір почати випуск гібридних авто марки Datsun протягом найближчих трьох років

Про це заявив бренд-менеджер Nissan Вінсент Кобе, розкриваючи подальші перспективи марки. Не секрет, що основним ринком збуту автомобілів Datsun є Індія, і Кобе оцінює ємність індійського ринку до 2020 року в п’ять мільйонів автомобілів, вважаючи цю країну однією з найбільш перспективних у світі.

Ми повинні принести в Індію передові технології і за рахунок цього випередити конкурентів. Це означає, що в найближчі три роки автомобілі Datsun отримають гібридні силові установки, системи старт / стоп і коробки передач нового покоління
Вінсент Кобе
бренд-менеджер Nissan

Спочатку Nissan планував щорічно продавати в Індії 200 000 автомобілів Datsun, але в минулому році вдалося реалізувати не менше 80 000 машин. Проте, на Datsun довелося 50% продажів компанії Nissan на індійському ринку, і якщо продажу вдасться збільшити до 125 000, це буде дуже хороший показник.

Найближчим часом в серію повинен піти компактний кросовер Datsun Go Cross (на фото), який був представлений ще в 2015 році, а застосування новітніх технологій, про які говорив Кобе, має дати японській компанії перевага над конкурентами.


Не пропустіть