Audi зробила анонс презентації двох нових електромобілів (Фото)

Концерн Audi в цьому році збирається презентувати два нових концептуальних електромобіля. За даними видання avtocar.com.ua, перший з них дебютує на мотор-шоу в Шанхаї в наступному місяці і покликаний створити уявлення про розвиток електромобілів німецького виробника в найближчі десять років.

Електрокар зможе похвалитися автопілотною системою четвертого рівня, тобто автомобіліст при бажанні зможе взяти управління в свої руки. Очікується, що прототипна версія придбає абсолютно новий дизайн інтер’єру, в тому числі і рульове колесо, яке знімається.

“Керівник відділу дизайну німецького автогіганта Марка Ліхт відзначив, що наявність автопілота четвертого рівня значно змінить салон електрокара. Виробник готовий продемонструвати громадськості, як може виглядати автомобіль з кермом і без нього.”

Другий електрифікований концепт буде показаний автолюбителям з усього світу під час відкриття вересневого міжнародного мотор-шоу у Франкфурті. На даний момент дані про цей концепт-кар ще строго засекречені.

За словами Літхе, у концерну є прототипні моделі типу електрокара Q4 e-tron, які в якійсь мірі готові до конвеєрного виробництва. В цей же час представники марки займаються розробкою концептів, які випереджають час на 10-15 років. До них можна віднести, наприклад, електромобіль Aicon. Ще два футуристичних концепти будуть продемонстровані на автосалонах в Шанхаї і Франкфурті.


Не пропустіть