Зимові шини Michelin: особливості та правила обкатки

Зимові шини відрізняються від літніх модифікацій не тільки особливостями виготовлення, а й правилами обкатки щоб уникнути порушення експлуатаційного процесу. Не всі автомобілісти знають ази в обкатці зимових шин, через що виникають незручності при їзді в подальшому. Зимові шини Michelin відносяться до числа одних з найбільш популярних, оскільки виробники при виготовленні роблять акцент на співвідношенні якості з вигідною вартістю і довговічністю роботи. Але є певні рекомендації, як за вибором, так і по обкатці, з якими варто заздалегідь ознайомитися.

Зимові шини Мішлен

Переваги зимових шин Мішлен

Зимові шини Мішлен – це найкращий вибір для автомобілістів, які цінують співвідношення вартості і якості. Великий модельний ряд дозволяє підібрати кращий варіант для оснащення свого транспортного засобу. Важливим є те, що нові моделі – https://shyp-shyna.com.ua/ru/catalogs/tyres/filter/season-zimova_shina/brand-michelin/ набагато кращі за своїх попередників, завдяки чому створюються найкращі умови для експлуатації.

Серед переваг зимових шин Мішлен виділяют:

  1. Шини забезпечують гарне зчеплення із засніженою і зледенілою дорогою, завдяки чому забезпечується повноцінна безпека.
  2. Шини виготовляються з технологічно нової сировини, завдяки чому виключаються незручності при використанні.
  3. Вироби забезпечують тривалий термін експлуатації, оскільки проведені випробування підтвердили якість і надійність.
  4. Відмічається стійкість до температурних перепадів, завдяки чому забезпечується безпечне і безаварійне управління транспортним засобом.
  5. Шини можна легко відремонтувати (заклеїти, вулканізувати), не вдаючись до повної їх заміни.
  6. Привабливий вигляд і легкість «вписування» в дизайн автомобіля – важлива естетична перевага.

Розумне ставлення до вибору зимових шин Мішлен відкриває нові кордони для автомобілістів, незалежно від типу транспортного засобу, так як підвидів продукції більш ніж достатньо.

Правила зимової обкатки шин Michelin

Зимова обкатка шин Мішлен – це основа безаварійної їзди за рахунок можливості заздалегідь перевірити якість виготовлення покришки і її основні технічні особливості.

Виділяються 2 причини, за якими потрібно обов’язково проводити обкатку зимових шин:

  • Базовим елементом при виготовленні гуми лежить каучукова суміш, яка при виробництві шини заливається у форму, тому внутрішні порожнини готового виробу самі по собі гладкі. Вони додатково змащуються маслом, щоб заготовки легше відходили від бортів. І тому перед активним використанням шини потрібно усунути мастило і звільнити базову гуму.
  • Деякі виробники додатково наносять на свої шини спеціальні покриття, які стираються після обкатки, завдяки чому відкриваються борозни для кращого зчеплення шини з дорожнім покриттям. Це запобігає втраті керованості автомобілем, що створює максимально безпечні умови.

Обкатка повинна бути максимально професійна і обережна, щоб не пошкодити важливі технічні особливості шини. В іншому випадку вони не зможуть при їзді в зимову пору року зберігати свої основні експлуатаційні параметри, що загрожує підвищенням ймовірності аварійної ситуації і порушенням зчеплення з базовим дорожнім покриттям.


Не пропустіть