Як зі звичайного позашляховика роблять гусеничний (відео)

Творці системи запевняють, що для монтажу Track-N-Go достатньо однієї людини і 15 хвилин роботи і що сумісні позашляховики не зажадають будь-яких додаткових доробок, пише fishki.net

Великі SUV’и, незважаючи на запевнення виробників, здатні проїхати не скрізь. Звичайно, можна задерти підвіску і переналаштувати мотор, але цього мало – так ви просто зможете застрягти в більш далекому заметі. І тут на допомогу приходить ця новинка. По суті, це гусениці, вбудовані в алюмінієві корпуси, для установки яких треба просто заїхати на них на своєму кросовері. Рух з коліс передається на гусениці, коли ви тиснете на газ.

Весь комплект важить чимало – 680 кг (кожен елемент – приблизно по 170 кг), але зате ви отримуєте додаткові 20 см дорожнього просвіту і відмінне зчеплення на снігу. Можна навіть використовувати їх і на звичайній дорозі, але тільки на швидкостях до 64 км/год. Загалом, дивіться відео і вивчайте список сумісних авто на сайті (їх, до речі, досить багато, зокрема – Land Rover Defender і Range Rover) . Про ціну поки нічого не відомо, але ми підозрюємо, що вона може виявитися чималою. Втім, все одно круто.


Не пропустіть