Volkswagen випустив мільйонний Touareg

З конвеєра заводу Volkswagen в Братиславі зійшов ювілейний, мільйонний Touareg. На честь цієї події німецька марка випустила спеціальну версію кросовера під назвою ONE Million, для якої запропонований комплект коліс оригінального дизайну і оббивка сидінь з італійської шкіри

Кросовер Touareg став невід’ємною частиною лінійки Volkswagen, кажуть в компанії, тому випуск спецверсії в честь мільйонного автомобіля – хороша можливість нагадати про важливість моделі. Ювілейний Touareg ONE Million доступний в опціональною забарвленні Sechura Beige і двома новими комплектами коліс – глянцевими 20-дюймовими Bogota або 21-дюймовими Suzuka в кольорі Adamantium Silver.

Втім, дізнатися особливе видання можна і по емблем на центральних стійках, глянсових накладках на колісних арках і дифузорах. Додатково кросовер можна обладнати пакетом R-Line Black Style з особливим декором і сріблястими корпусами бічних дзеркал. Для обробки салону Touareg ONE Million використовується шкіра Puglia, пофарбована екстрактом з листя оливи; верхня частина сидінь і дверні панелі прикрашені «алмазною» прострочкою в кольорі Amber Brown.

Ювілейний Volkswagen Touareg оснащується 3,0-літровим дизелем V6, який видає 286 кінських сил і 600 Нм крутного моменту і працює в парі з восьмидіапазонним «автоматом». Привід – повний. Початкова ціна кросовера – 80 880 євро.


Не пропустіть