Названа країна, де у квітні не продали жодного автомобіля

Якщо в Україні справи з продажами нових машин через пандемію коронавірусу йдуть не надто добре, то є країна, де минулого місяця не продали жодного автомобіля.

За даними Товариства індійських автовиробників (SIAM), заходи, пов’язані із забороною поширення коронавірусу, привели до того, що продажі автомобілів в цій країні повністю припинилися зі 100-відсотковим падінням в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, роком раніше дилери реалізували тут 247 541 легковий автомобіль і 68 680 комерційних транспортних засобів.

Наприкінці березня в країні в зв’язку з пандемією COVID-19 був введений карантин, що зупинило всі виробництво і продаж автомобілів. В результаті країна закінчила квітень з нульовими продажами нових машин.

Відзначається, що автомобільна промисловість Індії втрачає 306 мільйонів доларів на день. найбільше страждають Mahindra & Mahindra, Maruti Suzuki, Hyundai, MG Motor і Toyota Kirloskar.

Автовиробники вже написали листа міністру внутрішніх справ з проханням дозволити відкриття автомобільних підприємств та салонів.


Не пропустіть