Ізраїльський стартап хоче заново винайти колесо

Фірма REE Automotive і японська корпорація KYB об’єдналися для розробки нової підвіски для майбутніх платформ електромобілів.

Провідний світовий виробник гідравліки KYB запропонує свої напівактивні і активні системи підвіски для інноваційної платформи EV нового покоління REE.

Ми не вперше чуємо про це, тому давайте подивимося, що особливого в платформі EV від REE. Найважливіша річ, яку потрібно знати про це, – це інтеграція всіх компонентів транспортного засобу трансмісії (рульове управління, гальмування, підвіска, двигун) в колесо, що компанія називає архітектурним рішенням REEcorner.

Партнерство KYB-REE – це перший випадок, коли японська компанія офіційно співпрацює на платформах EV з технологічною компанією.

«KYB володіє величезним досвідом в розробці і виробництві сучасних систем підвіски, і ми раді співпрацювати з REE Automotive і ділитися своїм революційним баченням EV, розробляючи підсистему підвіски, яка відповідає потребам майбутньої екосистеми мобільності», – сказав Казунорі Масумото, генеральний директор Штаб-квартира інжинірингу в KYB Automotive Component Business Division.


Не пропустіть