Toyota відкликає майже 200 тисяч пікапів Tundra

Кампанія відкликання зачіпає Toyota Tundra 2018-2020 років зі світлодіодними фарами.

Японський автовиробник відкликає понад 183 тисяч автомобілів Toyota Tundra, випущених в період з 2018 по 2020 рік. Причиною відкликання стали передні покажчики повороту, які світять недостатньо яскраво, щоб відповідати Федеральному стандарту безпеки транспортних засобів (FMVSS) № 108. Несправність була виявлена ​​співробітником Toyota.

Недостатньо яскравий сигнал повороту – це невелика проблема, але вирішити її досить непросто. Якщо покажчики повороту або аварійні вогні не блимають досить яскраво, зустрічні автомобілі можуть не зрозуміти, що транспортний засіб повертає, що може збільшити ризик зіткнення.

«Проблема обмежена автомобілями, оснащеними світлодіодними фарами в зборі. В процесі виробництва були дані невірні інструкції, і лампочки були приєднані до неправильної частини джгута проводів. В результаті лампочка не горить так яскраво, як повинна», – пояснили в Toyota.

Toyota повідомляє, що повідомить всіх власників Tundra про помилку, щоб вони надали свої автомобілі дилеру для безкоштовного усунення проблеми.


Не пропустіть