Універсал Dacia Jogger не пройшов «лосиний тест» (Відео)

Фахівці YouTube-каналу km77 продовжують випробовувати різні автомобілі в «лосиному тесті». Цього разу до рук спеціалістів потрапив представлений торік універсал Dacia Jogger.

Нагадаємо, що це випробування імітує раптову появу на дорозі дикої тварини або іншої перешкоди та вимагає від водія її об’їхати з виїздом на зустрічну смугу та подальшим поверненням на свою траєкторію руху.

Вдалим вважається проходження тесту на швидкості 77 км/год, але модель Dacia Jogger навіть не наблизилась до цього показника — найкраща спроба була на швидкості 70 км/год. При цьому, за словами водія-випробувача, навіть на такій швидкості модель виявила недостатню керованість, через що пілот ледве зміг потрапити між конусами на завершенні маневру.

Зазначимо, Dacia Jogger є найбільшою моделлю в лінійці виробника. Її довжина становить 4,55 м. Автомобіль оснащується 1,0-літровим трициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддуваням потужністю 109 к.с., або мотором 1.0 TCe 100 Bi-Fuel віддачею 99 к.с.. Обидва двигуни працюють із шестиступінчастою механічною коробкою передач.


Не пропустіть