Hyundai анонсувала прем’єру нової спортивної моделі (Фото)

Корейська компанія Hyundai готується до прем’єри нової спортивної моделі від підрозділу N. Офіційна презентація автомобіля має відбутися 15 липня.

У мережі вже поширили кілька тизерних зображень майбутньої моделі. Судячи з них це буде спортивне купе. Так, новинка отримає подовжений капот, аеродинамічний обвіс та незвичайне антикрило.

Видання Carscoops повідомляє, що йдеться про спорткара, який Hyundai розробляє разом із Rimac. Подейкують, що машина отримає електричну силову установку.

Раніше повідомлялося, що корейська новинка має бути представлена ​​лише на початку наступного року. Однак, безперечно, терміни прем’єри могли бути учасниками проекту скориговані.

Нещодавно Hyundai розсекретила седан Ioniq 6, що є серійним втіленням концепту Prophecy. Самі корейці називають новинку Electrified Streamliner (електричний стрімлайнер) через обтічну форму кузова моделі. Новинка побудована на платформі E-GMP. Це ж шасі використовують моделі Hyundai Ioniq 5 та Genesis GV60. В компанії кажуть, що на одному заряді машина зможе проїжджати близько 600 кілометрів шляху.


Не пропустіть